***************

«Sporvalgsproblemer» på Gåsbu

14. juni 2016, kl. 20:39 av Stein Arne
Enkelte hadde problemer med å finne riktig skispor / skiløypetrase på kveldens Bedrift o-løp på Gåsbu langrennsenter, og denne gangen var det strålende sol ….

Gåsbu er godt kjent som «skieldorado» om vinteren, med fint utgangspunkt til Hedmarksvidda. Men er også fin til sommeraktiviteter. Kveldens løyper var lagt til det område som mest blir brukt til konkurranseløyper på vinteren med mange skiløyper, noe som gjorde det vanskelig for flere.
Var man i klassisk, fristil eller sprint løypa? Løp man feil retning i NM løypene? Var den muligens riktig i o-løypa. Det ble en trivelig kveld i Vangsåsen for ca 207 løpere og arrangøren serverte kaffe og svele.

Neste tirdag er det Grindåkermarka som skal bekjempes.

Til helgen stiller Hamar Katedralskole (lærere) lag i verden største orienterings stafett Jukola i Finland.

Lykke til!

Stafetten kan følges live her: Jukola 2016 live

Arrangementer