***************

PM Ilseng 23. mai

Resultater bedrifts o-løp 23 mai, Ilseng

Resultater og strekktider fra dagen løp. Det er et par «ukjente brikker» i systemet som jeg ikke klarer å finne ut hvem tilhører.  Dersom noen drar kjensel på brikka, send gjerne en oppdatering om hvem den tilhører.

En stykk grønn sammenleggbar campingstol ble funnet etterlatt på plassen, denne tas med til neste løp.

Les mer om løpet her.


Kartverket ønsker velkommen til bedriftsoløp fra Ilseng idrettsplass, på Ilseng. Siden Kartverket feirer 250 år  i år og er Norges eldste tekniske bedrift, legger jeg ved en liten presentasjon om Kartverkets historie. I denne anledningen byr vi på  bursdagskake, ta gjerne med egen kaffe eller annen drikke, da vi har noe begrenset kapasitet på det området.

PM for løpet finner dere her.

Velkommen.


 

Arrangementer