Bedriftsorienteringen på Hedmarken i gang.

(Tekst og foto: Stein Arne Negård)

Tirsdag kunne bedriftsorienteringsløperne endelig ta en tur ut i Mosjømarka i Løten for å teste orienteringskunnskapene og teste kondisjon mot andre løpere. Arrangementet ble arrangert etter gjeldende koronaregler, «kom, løp og dra».

Det er god plass både i bredden og lengden på Flystripa i Mosjømarka.

Løpet var åpent kun for forhåndspåmeldte løpere, og alle fikk tildelt sin egne starttid. Samlingsplassen var lagt til «flystripa» i Løten der var det god plass til å parkere, gå til start, løpe ei løype og gå tilbake til sin egen bil.

I alt stilte ca. 90 løpere opp, og det var godt og endelig komme i gang med sesongen etter mange avlysninger denne våren. Sparebank 1 Østlandet loset løperne fint gjennom kveldens orienteringsarrangement i Mosjømarka. Neste tirsdag er det furumoterreng rundt Strandbygda skistadion i Elverum.

Kilde Kondis.no https://www.kondis.no/bedriftsorienteringen-paa-hedmarken-i-gang.6392985-127704.html

 


 

Arrangementer
 1. Løp 9 Elverum Kommune

  15 juni 17:30
 2. Løp 10 Vollkoia

  22 juni 17:30
 3. Løp 11 Kvilheim Sag

  29 juni 17:30
 4. Mjølnerløpet

  21 august 11:00