***************

Bra oppmøte på årsmøte og premieutdeling

14. november 2017, kl. 22:30 av Stein Arne

Skogens konge følger med

Tirsdag kveld var det årsmøte og premieutdeling for årets Bedrifts o-løp på Hedmarken. En liten nedgang i antall startende, men fortsatt er tirsdagskveldene populære kvelder på Hedmarken til postjakt. Det er blitt arrangert 20 løp denne sesongen og snittet var i år på 192,8 løpere pr. løp mot 212,1 løpere i fjor som var et toppår!
Det ble en liten nedgang i antall starter i år i forhold til 2016. Været som var på vår side i fjor har ikke spilt på lag denne sesongen, og må nok ta noe av skylda for færre starter i år.

I år var det premier fra Fremstad gård som hadde holdbarhetsdato og de falt i smak. I alt var det 70 personer på årsmøte og premieutdelingen som ble avholdt i lokalene til Furnes Almenning på Kvilheim.

 

Det var medaljer til de beste på Stedsmesterskap stafett, 12 løpere hadde deltatt på alle 20 løpene i sommer og fem av de var tilstede på årsmøte / premieutdelingen.
Byggmakker Skattum har hatt to år i orienteringsutvalg i Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets og de neste to årene er det Norsk Tipping som tar over.

Artikkel på Kondis.no

Medaljer

Deltok på alle 20 løpene

 

 

 

 

 

 

 

 

Norsk Tipping tar over …..

 

 

 

Årsberetning, adelskalender ligger under dokumenter,
der kommer også referat fra årsmøte.

 

 

 

 

En liten tilbakeblikk på sesongen 2017

 


 

Arrangementer
Det er ingen kommende arrangementer.