Sprint o-løp på taket på CC Hamar

12. september 2017, kl. 20:15 av Stein Arne

 

Post i parken på taket

Kveldens Bedrift o-løp ble arrangert som sprintløp fra «Eidsivabygget» i Hamar, arrangør var Kartverket. Løpet gikk på sprintkartet «Tiger`n sør» som også ble brukt under NM sprinten i Pinsen 2017. Det ble en ny opplevelse for mange, for mot slutten av løpet var noen poster lagt oppe på taket til kjøpesenteret CC Hamar.

 


 

 

Starten var ved siden av CC Hamar, der var den noen som ble fristet til å varme opp med litt «shopping» …… De første postene var ved Hamar lærerhøgskole, så var det noen veivalgstrekk, litt «Tigerpark» og mot slutten litt rundt oppe på taket/parken på CC Hamar. Mange holdt god fart og tok de beste veivalgene mellom postene, men så var det de som løp litt for fort og mistet kontrollen på gatekryssene. Da var det bare å roe seg ned, finne ut hvor man hadde havnet. Ikke bestandig det lønner seg å løpe fort, når man ikke får med seg kartet. I sprint o-løp er det kartet som bestemmer hvor man kan løpe, ikke like lett å se de små detaljene selv om målestokken er 1:4000

 

Samlingsplass ved Eidsivahuset

Start og slutt tider noteres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O-løp eller shopping?

Klar til start

 

 

 

 

 

 

 

Ca 180 løpere «sprintet» rundt om kring og oppe på CC Hamar. Bedrift O-sesongen nærmer seg slutten, ett løp igjen. Det blir arrangert i Ankerskogen fra Grevløkka tirsdag 26/9

Målstempling

Hør nå her, «der løp jeg»

 

 

 

 

 

 

 

Kø ved brikkeavlesning

Løpsdiskusjon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt fra 3,1 km løypa på taket

Arrangementer
 1. Løp 20 Par stafett Domkirkeodden

  25 september 17:00
 2. Furugampen, Hamar

  29 september 00:00
 3. Ringreven, Ringsaker

  30 september 00:00
 4. Snøkuten 2018/19

  16 oktober 17:00