Vilt, vakkert og rått Bedrift o-løp!

12. september 2017, kl. 22:00 av Stein Arne

 

Sporhund klar til start

Tirsdag ble det arrangert Bedrift o-løp fra Gåsbu langrennsenter, og som vanlig var det innendørs samlingsplass. Noe som har blitt en tradisjon, også været sviktet heller ikke denne gangen. Regnbyger og bløte myrer. «Typisk O-løpervær», men ingen sure miner for det.

 

 

 

 

 

 

 

Arrangøren var tidlig klare og løperne kunne komme igang allerede fra kl 17.00 pga at det ble fort skumt i skogen. Det virket som de fleste satte pris på denne ordningen denne kvelden. Normalt er start fra 17.30, men denne kvelden gjorde arrangøren et lite unntak. Drøyt 150 løpere stilte på kveldens løp. Starten var lagt til turiststien noen hundre meter øst for mål som var på Gåsbu langrennsenter. Løypelegger hadde tatt hensyn til de store bekkene og lagt løypene slik at man slapp å krysse disse. Men myrene og små grøftene var bløte nok. I ei grøft bled det meldt om en druknet sau, beitelaget ble varslet og de tar hånd om den døde sauen.

 

Start Gåsbu

Startklare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er heldige som får lånt plasthallen av Vang Skiløperforening og kan oppbevare sekken med tørt tøy innomhus mens vi løper. Skifte tøy, diskutere løyper, kart og vente på konkurrentene/lagkamerater inne.  Men det var nok noen som hadde det litt for travelt med å komme hjem til varm dusj mm For det sto igjen et par o-sko m/strømper, o-tøy merket «Posten» (se bilder) og en liten stol. De som savner dette kan henvende seg til Odd Nysæter, Byggmakker Skattum på Olrud

 

Venter på startsignal

Planlegger veivalg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brikkeavlesning

Innendørs samlingsplass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O-sko og strømper

O-tøy merket «Posten»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kart 1,5 km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neste uke blir det sprint o-løp i gatene rundt og «kanskje opp på» CC Hamar

Arrangementer
 1. Løp 20 Par stafett Domkirkeodden

  25 september 17:00
 2. Furugampen, Hamar

  29 september 00:00
 3. Ringreven, Ringsaker

  30 september 00:00
 4. Snøkuten 2018/19

  16 oktober 17:00