***************

Løp 13: tirsdag 04.08.2020

Sparebank1 Østlandet var dagens arrangør, og løpet var lagt til Flyplassen i Mosjømarka, et velegnet sted med tanke på de gode parkeringsmulighetene.

Vi ble møtt av to blide arrangører som sprutet Antibac på hendene våre i det vi ankom samlingsplassen. Et godt tiltak for å redusere en eventuell Korona- smitte, utført helt etter arrangør-instruksen.

I sekretariatet var det også mange godord å høre da påmeldingsavgiften ble betalt med Vipps. Den kontaktløse betalingen fungerte som den skulle?

 

 

Solen skinte, og det var et nydelig sommervær. Alle forhold lå til rette for at det skulle bli et alle tiders o-løp. Mosjømarka blir regnet som et «kremterreng», så det var bare å glede seg til å komme ut i skogen for å sanke poster.

Deltakerne så ut til å kose seg, og for noen var dette det første løpet for sesongen, så det var ekstra hyggelig å slå av en prat.

 

 

Noen fikk det imidlertid travelt da starttidene var noe endret fra den første lista som sto på nettet på mandag.  Undertegnede ankom start akkurat i det minuttet hun skulle starte og glemte dessverre å nulle ut brikken sin, noe som førte til disk.

Vi som løp D/H-4,5 km fikk oppleve at Mosjømarka også har litt mer krevende terreng, ikke bare krem-terreng? Det ble noen turer både i og gjennom noen grønt-områder. Selvfølgelig mestret mange dette lett, mens noen måtte bruke litt ekstra tid på å lete.

Slik er det noen ganger, men det er jo det som gjør orientering til den flotte idretten den er. Gøy er det uansett og veldig fin trening?

Så bra at vi er kommet i gang med o-sesongen! Vi kan allerede begynne å glede oss til neste løp som faktisk er i Mosjømarka med oppmøte på Flyplassen.

Altså akkurat samme sted som vi var i dag?


 

Arrangementer