***************

Bedrift-O løpene endelig i gang.

25. april 2017, kl. 20:30 av Stein Arne

Klare til start!

Tirsdag ettermiddag var bedrift-o løpene endelig i gang. Litt over 150 «våryre» o-løpere stilte til start på kjente stier og terreng i Furuberget. Her trodde man at det var lett å finne fram, men så var det den nye stien eller eller gamle stien som ikke gikk dit den egentlig skulle. Kompasset viste en retning, karte og løperen selv mente noe annet …… Uansett var det godt å få testet formen etter en lang vinter som gjorde sitt dagen før løpet med å prøve å komme tilbake med «store snømengder». Heldigvis varte det bare en dag før den måtte gi slipp for varmegrader og litt sol tok over igjen.

Tekniske problemer med avlesing av Emit Time Recorder, håper å få litt teknisk support onsdag. Beklager at resultater blir litt forsinket.  

Det lå igjen litt snø enkelte steder i terrenget, men for det meste bart. Postene var der de skulle, og fant man ikke de med en gang var det bare å lete. Enkelte strekk og poster var enkle, da var det bare å løpe det man orket. Så var det det med vintertreninga da. Hadde man fulgt opp den? Mange merket ikke helt «godformen» denne gangen, men neste gang, da ……

Resultater og strekktider se venstre marg.

Samlingsplass.

Mål stempling.

Glede, vi er i mål!

Veivalg

Arrangementer
Det er ingen kommende arrangementer.