Parksprint med 200 løpere avsluttet bedrift o-sesongen

26. september 2017, kl. 20:15 av Stein Arne

 

Samlingsplass sett fra siste post

Sesongens siste bedrift o-løp ble arrangert som parksprint i Ankerskogen med samlingsplass på Grevløkka. Parkering og samlingsplass på samme sted. Nesten for kort vei til start, men det var viktig å varme opp litt. I kveld kunne man virkelig få testet «toppfarten», noe flere av ca 200 løpere gjorde.

 

 

 

 

Mange poster, rettningsforandringer og varierende lengde på strekkene med veivalg. Så var det å ta de riktige avgjørelsene og holde rede på kompassretningen, for Ankerskogen er ikke bare åpne gress sletter, små skogområder og motbakker fantes også. Enkelte hadde det vel litt travelt og da gikk det «rett vest», eller «rundt om kring»
Da kan vi se tilbake på en fin og populær bedrift orientering sesong her på Hedmarken. Årets premieutdeling og årsmøte blir arrangert når vår rankingfører er tilbake fra de sydligere breddegrader og får orden på statestikken. Han har gått glipp av flere fine bedrift o-løp denne høsten. Også i år er det flere som har deltatt på alle løpene og mange har oppnådd premie.

 

 

Snart startklare

Smaken av kart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste post uten bom

Jubel i oppløpet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kartutsnitt fra 2,7 km løypa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viktig å møte opp på årets premieutdeling da årets premie har «holdbarhetsdato». (Antar at det blir i begynnelsen av november)

 

 

Norsk Tipping tar over

Neste år er det Norsk Tipping som tar over ansvaret for hjemmesiden og resultatservicen. Kanskje det blir «pengepremier» eller vi kan tippe på oss selv på langoddsen ……..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innkalling til premieutdeling og årsmøtet blir sendt ut/lagt ut her på hjemmesiden, følg med!
Da er det bare å komme med ris/ros og forslag til årsmøte.

Byggmakker takker for to fine år med hjemmesiden/resultatservicen.

Arrangementer
 1. Løp 20 Par stafett Domkirkeodden

  25 september 17:00
 2. Furugampen, Hamar

  29 september 00:00
 3. Ringreven, Ringsaker

  30 september 00:00
 4. Snøkuten 2018/19

  16 oktober 17:00