Mystisk og utfordrende i Mosjømarka

16. august 2017, kl. 00:30 av Stein Arne

Gutta i nr 274

Kveldens Bedrift o-løp gikk i en del av Mosjømarka hvor få bedrift o-løpere hadde løpt før. Her var det mystisk og utfordrende, vi var jo «midt i matfatet» til vinterbeite til Elgen.

 

 

 

 

 

 

Fra parkering var det et par skritt å gå, så den biten var grei. Velge starttid og betaling gikk som vanlig greit. Til start var det en km fin oppvarming hvor vi passerte et skilt at her var det «selvbetjent bom» ……. så her var det opp til den enkelte om man unngikk «bomveien» til postene. Vel ute i skogen var det mange trær og i Løtenskogen har noen satt nummer på de, smart? Løypene gikk i et vekslende terreng fra åpen fin furuskog til tett småfuru, elgens yndlings område.

 

 

Mulighet for bærtur

Gullrekka ferdige oppvarmet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klar, ferdig, gå …..

Samlingplass 15/8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For den som først begynte å bomme, var det ikke alltid like enkelt å ta seg inn igjen. Når man først var litt på bærtur og traff en flokk med sauer som også svirret rund. Var de også på leting etter de samme postflaggene? Mye rare tanker man får når en svirrer rundt om kring 😉

 

 

 

Parkering

Bomvei til posten, men den bestemte du selv 😉

7èr bom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og i skrivende stund så «bøtter det ned», var det mange som tok regndansen i skogen i kveld? Været var vi i alle fall heldige med under selve løpet.

Neste uke er det Veldre sag som er samlingsplass, se PM i annen artikkel.

Arrangementer
 1. Tøffen/Tøffelen

  24 november 13:00
 2. HMBKO – Årsmøte og premieutdeling 2018

  27 november 18:00 - 20:00
 3. Nisseo-løp

  9 desember 11:00
 4. Snøkuten 2018/19

  11 desember 17:00