Sprintløp i sommervarme

Siste post og innspurten

08. august 2017, kl. 21:00 av Stein Arne

Bedrift o-løpet i ettermiddag fikk mange testet «toppfarten» på Domkirkeodden hvor samlingsplass var helt i Mjøskanten. I alt var det ca 200 løpere inkludert 60 etteranmeldte. Var det været som lokket mange dit i ettermiddag?
Løypene var kortere en vanlig løp, men med mange poster og retningsforandringer.

Når vi gikk fra parkering til samlingsplass ble vi møtt av en fin samlingsplass helt i Mjøskanten og start bare hundre meter unna. Så her var det bare å få igang kroppen, for i dag hadde man fin anledning til å teste «toppfarten» mellom postene. Dagens kart 1:4000 sprint kart som var utgitt til NM sprinten i Pinsen. Så kartet var det ingen ting å si på, men så var det å følge med på avstand og retning. Litt feil ble det på enkelte, løp for langt, på feil side av husene på Domkirkeodden. Fort gjort å gjør litt feil og hvis det gikk «rett vest» ble man fanget opp av Mjøsa.

Samlingsplass ved Mjøsa

«Super eliten»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klare for fart

Rask stempling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innspurten

Spurtoppgjør

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange hadde stor løpsfart, men for oss som brukte litt tid …… vi fikk tid til å se oss om litt og nyte kvelden rundt i løypa. Da kunne man registrere Løtenbygningen, Hedmarkstunet, Domkirkeruinene og et glimt av Urtehagen mm Og trengte du litt hjelp var det bare å finne noen guider.
En fin og trivelig ettermiddag uansett fart og retningssans.

 

 

Kart og løype diskusjon

«På kryss og tvers»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neste uke er det Løtenskogen som venter, husk å melde dere på!

Arrangementer
 1. Myrsprinten

  22 april 12:00
 2. Løp 1

  24 april 17:30
 3. KM mellom / Våronnløpet

  11 mai 00:00
 4. Ringsakersprinten

  12 mai 11:00