***************

Trivelig sommerkveld i Mosjømarka

27. juni 2017, kl. 21:00 av Stein Arne

Godt skiltet til kjente plasser

Det ble en trivelig sommerkveld i Mosjømarka med mange deltakere og ettersom været var fint strømmet etteranmeldte løper på. Over 60 etteranmeldte, noe som skapte litt problemer med nok kart i enkelte løyper og noen måtte derfor bytte / løpe en annen løype en det de hadde tenkt. Viktig at flest mulig melder seg på via nettsiden eller skriver seg på i påmeldingspermen så arrangører har nok trykte kart.

Det var mange poster i de fleste løyper og forskjellig vanskeligsgrad. Flere fikk litt bom på en eller flere av de beryktede gropene i Mosjømarka. Stort sett er terrenget oversiktlig og lettløpt, med det virker som om «blåbærlyngen» har blitt frodigere med årene og vi løpere har blitt mer «kortbeinte»

Betaling og etteranmelding

Løyper for alle

 

 

 

 

 

 

 

 

Start i Mosjømarka

Samlingsplass og parkering

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt sliten

Jan Ola i mål

 

 

 

 

 

 

 

Avlesing av tid

Løypediskusjon

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne gangen har jeg funnet igjen et kart fra kretsløp i Mosjømarka 1979, litt forandring fra dagens kart men du kjenner sikkert igjen området.

Kretsløp i Mosjømarka 1979

H 5,5 km utsnitt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neste uke er det Hamar Post som arrangerer siste bedrift o-løp før  ferien fra Vollkoia og onsdag samme uke er det sommertrening i nydelig terreng vest for Budor, mer info her

Arrangementer