***************

Skogs/urbansprint på årets siste bedrift o-løp

27. september 2016, kl. 20:18 av Stein Arne
Da er årets siste bedrift o-løp denne sesongen over. Løpet gikk i Furuberget og i bebyggelsen inntil Furuberget. Flere har deltatt på nesten alle eller kanskje på alle løpene. Flott innsats av alle uansett antall løp!

Om det har blitt raskere løping og mindre bom gjennom sesongen er vel både og. Noen føler det vel sånn: «Jeg gjør aldri samme feil to ganger. Jeg gjør det 5-6 ganger bare for å være sikker»
Med sprint på sprintkart i Furuberget ble det en del bom for enkelte, litt mer en vanlig kanskje? Men sånn er det med orientering, holde stødig kurs, retning og postene i riktig rekkefølge.


Det var en eller to startenheter som ikke virket på kveldens løp i D og H 3,5 km. De som ikke har fått nullet brikka blir disket men får registrert løp .Vi har ingen kontroll på om alle poster er tatt. Sluttidene ser i hovedsak ut til å stemme… Beklager dette !

Også i år har det blitt solgt O-utstyr på bedrift o-løpene. Mange har f.eks. kjøpt «bomfrie o-sko», om dere har opplevd noe annet? Er det vel brukeren som har gjort noe feil?
Stor takk til Sander og Frank Tore for at dere har hatt dette tilbudet til oss.

Det er fortsatt igjen noen terminfestede løp i nærområde framover. Mer info i eventor

Årsmøte og premieutdeling kommer det info om senere, følg med!
Ønsker alle en fin høst og vinter. Snart er det vår og da er vi igang igjen.

Arrangementer