***************

Kveådammen – bløtt og kjølig

 

9. august 2016, kl. 21:35 av Stein Arne
Kveldens bedrift o-løp ble arrangert «midt i matfatet», føltes det som. Vi løp blant «skogens gull». Myrene var forholdsvis bløte, men så var de dekket med et «gult teppe» Så i kveld var alle på «bærtur»!

Kveldens arrangører Vegvesenet hadde funnet et terreng helt fritt for veger, men multe det var det mer en nok av. Et uvant, vilt, vakkert og bløtt terreng, neste fritt for motbakker. Det var god sikt og store myrer med innslag av blåbærlyng. Mistet man først retningen kom man fort ut på en «real bærtur» i dobbeltforstand. For noen «kilo / år siden» var dette terrenget å regne som, ned mot fem minutter på kilometeren. Om sommeren hadde vært tørr.

If teltet hadde sitt på det tørre, som i reklamen!

Flere hadde ordnet seg med tak over hode mot regnet, her var det mange praktiske løsninger. Pressening, parraplyer, granbuske osv.

Ca 150 løpere «koste seg» på bløtmyrene overfylte med mute. Spørs om noen tar en ny tur med bærbøtta en av de nermeste dagene.
Følg med på denne siden i morgen onsdag 10/8, da kommer en liten hilsen til en av våre spreke o-løpere!

Neste uke er det Parstafett på Klevfoss, håper flest mulig siller på stafett. For stafett er gøy! Har du ingen å løpe stafett med? Mulig å løpe individuellt også.

 

Arrangementer