***************

Bedrifts o-løp i regnets rytmer

16. mai 2017, kl. 21:00 av Stein Arne

Målstempling med Mjøsutsikt

Kveldens bedrift o-løp i Moskogen ble arrangert i regnets rytmer, men ekte o-løpere tåler litt fuktig nedbør. Litt mer utfordrende for de som har briller, men sånn er det. Terrenget var lettløpt og for en del gikk det fort unna, litt for fort for enkelte inn mot postene. Nesten 200 løpere stilte til start.

Fin samlingsplass helt nord i Moskogen hvor det var lite vann i Mjøsa der båtene skulle på vannet, så man kunne nesten gå tørrskodd i båthavna.
Ute i terrenget var det mange stier, men å holde rede på hvilken man var på og om den faktisk sto på kartet ble litt forvirrende. Skolestien og Mjøsleden var noen av de sikre stiene. Litt kjølig før man kom i gang, men når kart, kompasskursen og postjakten var i gang glemte man det fuktige og kjølige været. Etterhvert som løperne kom i mål, strålte de om kapp med regnets rytmer og hadde hatt en fin og utfordrende tur i skogen.

Klare til start

Studerer første strekk

 

 

 

 

 

 

Mange poster i Moskogen

Utsnitt Kurvekart Mokogen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange poster i de fleste løyper. Kanskje greit vi ikke hadde «kurvekart» som ungdommen hadde i forrige uke på Nammo-cup.

Arrangementer