***************

Fin kveld i Imerslundmarka

09. mai 2017, kl. 21:30 av Stein Arne

Velger start tid

Det var en fin kveld i Imerslundmarka tirsdag kveld. Litt kjølig vær, men når man kom i gang med «postjakta» var det grei temperatur. Flere var litt skeptisk etter at «skogskjempen» hadde tatt seg til rette flere plasser. Men løypeleggeren hadde ikke bare sittet ved kjøkkenbordet å lagt løypene. Han la løypene på de best framkommelige områdene der det faktisk var igjen litt skog. Hørte mange var fornøyd med kveldens løyper. Mulig «artikkel forfatter» ikke hører / får med seg negative ting.

Godt oppmøte denne gangen også, ca 220 løpere som fikk brukt kondisjon og orientering kunnskapen sin. Enkelte har nå fått grei kondisjon, men så var det å finne disse postskjermene da. Er vist noe som ikke stemmer helt før posten egentlig skulle ha vært der, men øvelse gjør mester. Gøy er det uansett.

 

Samlingsplass Imerslundmarka

Nå er vi startklare

 

 

 

 

 

 

 

 

Startklar i Imerslundmarka

Ombytte og kaffekos

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrift o-løp 090517 utsnitt

 

 

Neste uke er det fartsterreng i  Moskogen
uten «gåbakker».

Arrangementer
Det er ingen kommende arrangementer.