***************

Årets første bedrifts-løp

Det ble en lys og fin vårkveld på Børstad og Rollsløkken i årets første orienteringsløp i bedriftsserien. Drøyt 170 løpere fikk testa om beina og hodet hadde kommet seg gjennom vinteren i god behold, og med gateorientering på programmet skulle det i hvert fall ikke være mulig å bomme seg helt ut av kartet.

Det er ekstra hyggelig å kunne ønske velkommen noen nye løpere til sporten. Debutant Torjus Hagen løp for Storhamar videregående i H3,5, og kom seg raskt inn i orienteringa. – Jeg stakk innom en ekstra post på turen som kanskje ikke var helt meninga, men ellers fant jeg alle.

Løpet ble holdt på det relativt nye kartet rundt Børstad skole, som bød på gateorientering ispedd små skogpartier. Med fleksistart var alle løpere ute i løypa rett over kl 18, og løsningen fungerte veldig fint for både løpere og arrangører.

Folk virka fornøyd både med å ha funnet igjen orienteringsutstyret og konkurranseinstinktet. Noen lot seg irritere over at de hadde lest litt skakt og havna på feil side av et gjerde. Mens andre gjerne skulle sett at formen var bedre når de måtte løpe lange, sugne motbakker. Så får vi se om noen får lagt inn noen treningsøkter før neste løp fra Hol barnehage i Furuberget neste tirsdag.


 

Arrangementer