***************

Varmen satte fart på bedrift-o løperne.

02. mai 2017, kl. 21:15 av Stein Arne

Startpost

Varmen fikk mange ut av «vinterdvalen» og på tirsdagens bedrift-o løp ble det en fin kveld for ca 220 o-løpere, med utfordrende løyper i spennende terreng på Ihleberget i Stange. Dette terrenget var nytt for mange og noen hadde vært der tidligere, men for en del år siden. Norsk Tipping var arrangør hvor de hadde salg av kaffe og kaker når løperne kom i mål.

Mange hadde en fin og utfordrende tur, her var det vekslende terreng hvor orienteringskunnskapen ble satt på prøve. Noen av postene måtte man være nøyaktig med kompasskursen og avstand, spesielt helt på slutten av løypene. Også denne gangen var det en trivelig «gjeng» fra Oppland, virker som en tur på denne siden av Mjøsa har blitt en tradisjon på tirsdagskveldene.

Startklare

Målstempling

 

 

 

 

 

 

 

Mål og samlingsplass

Kartutsnitt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt om Bygdeborger i Stange og en av de ligger på toppen av Ihleberget og en på Tittberget hvor bedrift o-løperne løp rundt om kring på jakt etter poster i kveld.
Les mer om Bygdeborger i Stange

Neste tirsdag er det Imerslundmarka, mer info i margen til venstre under terminliste.


 

Arrangementer
Det er ingen kommende arrangementer.