Endelig kom regnet 😉

11092018 kl 23:00 av Eystein.

Etter snart en hel sesong i plagsomt varmt og tørt vær, kom det endelig regn. Dagens bedriftsoløp gikk for seg i til dels heftige forekomster av vatn fra oven. Og det satte også preg på myrer, grøfter og bekker. Det er rimelig sikkert at ingen uten dykkerdrakt kom tørre gjennom dette løpet. Deltakelsen var noe laber – bare 101 startende. Men det forhindrer ikke at våre venner fra andre sia ta Mjøsa kommer. De stilte med så vidt jeg kan se, 6 deltakere. Imponerende 😊

Som en kan vente under slike forhold og med løyper av teknisk god kvalitet, ble det absolutt en viss spredning på tid i de forskjellige klassene – spesielt på de tre korteste distansene. Noen av postplasseringene kunne absolutt bidra til det. Det ble absolutt noen tendenser til opphoping av løpere rundt de jeg sleit med å finne.

Nå gjenstår bare to løp – begge stafetter – av en sesong som nok de aller fleste av oss synes har gått mye fortere enn vi ønsker. Men etter de får starte på ny frisk våren 2019.


 

Arrangementer
 1. Myrsprinten

  22 april 12:00
 2. Løp 1

  24 april 17:30
 3. KM mellom / Våronnløpet

  11 mai 00:00
 4. Ringsakersprinten

  12 mai 11:00