Endelig kom regnet ?

11092018 kl 23:00 av Eystein.

Etter snart en hel sesong i plagsomt varmt og tørt vær, kom det endelig regn. Dagens bedriftsoløp gikk for seg i til dels heftige forekomster av vatn fra oven. Og det satte også preg på myrer, grøfter og bekker. Det er rimelig sikkert at ingen uten dykkerdrakt kom tørre gjennom dette løpet. Deltakelsen var noe laber – bare 101 startende. Men det forhindrer ikke at våre venner fra andre sia ta Mjøsa kommer. De stilte med så vidt jeg kan se, 6 deltakere. Imponerende ?

Som en kan vente under slike forhold og med løyper av teknisk god kvalitet, ble det absolutt en viss spredning på tid i de forskjellige klassene – spesielt på de tre korteste distansene. Noen av postplasseringene kunne absolutt bidra til det. Det ble absolutt noen tendenser til opphoping av løpere rundt de jeg sleit med å finne.

Nå gjenstår bare to løp – begge stafetter – av en sesong som nok de aller fleste av oss synes har gått mye fortere enn vi ønsker. Men etter de får starte på ny frisk våren 2019.


 

Arrangementer
 1. Løp 12 Kvilheim Sag

  30 juli 17:30
 2. Løp 13 Gåsbu

  6 august 17:30
 3. Løp 14 Stålsætra

  13 august 17:30
 4. Løp 15 Jonskvila Løten

  20 august 17:30